Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Brains, fresh brains

  • Hobo περνάει τη παραλιακή με το σταυρό στο χέρι. Περίμενα οτι θα δώ και ταμπέλα "μετανοείτε, το 2012 είναι κοντά" αλλά τίποτα.
  • Σταθμοί Φάληρο-Ταύρος-Μοσχάτο πάλι κλειστοί, λένε μέχρι τον Απρίλη. Εγώ πιστεύω μέχρι για πάντα. Γαμιέστε ρε.
  • Το να ονειρευτείς οτι έχεις χολέρα και θα πεθάνεις σε λίγο, δεν είναι αστείο εντάξει?
  • "Animal Farm"(Οργουελ). Παίζει να είναι ο,τι καλύτερο έχω διαβάσει τελευταία. Πρέπει να μπεί σαν ύλη στα σχολεία. Π ρ έ π ε ι όμως. Είναι μικρό, περιεκτικό,διαβάζεται για πλάκα και είναι ultimate ξυπνητήρι. Πραγματικά είμαι απαράδεκτη που δε το είχα διαβάσει χρόνια πριν.
  • "Ακου Ανθρωπάκο"(Βίλχελμ Ραϊχ). ΜΗΝ το αγγίξεις προτού διαβάσεις το προηγούμενο βιβλιαράκι. Μετά ξεσκίσου ελεύθερα.
  • Μυαλά του Μπάρμαν. Το πρώτο σφηνάκι που νιώθεις σαν να καταπίνεις όντως λίγο brain tissue. Μπλιάχ, ξέρω. Και έχει τόσο καλή γεύση που το "braaaaiiiinnnnssss.....fresh braaaiiiinnnnnssssss" στο "return of the living dead" βγάζει απόλυτο νόημα και αρχίζεις να γλυκοκοιτάς τα κεφάλια των διπλανών σου θαμώνων στο Alley(μαζί και του κολλητού σου που έχει γεννέθλια. Ιδίως του κολλητού σου που έχει γεννέθλια και είναι γλόμπος= εύκολη πρόσβαση) και αναρωτιέσαι πόσα μπορείς να καταφέρεις με ενα corkscrew, σχοινί κι ενα σφυρί.
  • Τρύπια γλώσσα. Όλα πάνε φανταστικά. Μιλάς σαν φέφας, πονάς αναμενόμενα,πρήζεται ξεπρήζεται το πράμα και την παλεύεις μια χαρά με παγωμένα. Χαίρεσαι τόσο που δεν έχεις αμυγδαλές να φρικάρουν με τις γρανίτες χειμωνιάτικα. Καταπίνεις mesulid και μαστουρωμένος ζητάς ευγενικά από το σηκώτι σου να μη φύγει. Περνάει μια βδομάδα, αποκτάς πάλι το ρο, το λάμδα και το ταυ, είσαι ευτυχής και μετά αποφασίζει να πρηστεί κάτι απο γλώσσα, κάτι απο αδένα,κάτι από όλα τελος πάντων και πονάς σα πόρνη στο λαιμό. Ετεροχρονισμός? ΣΑΝΟΒΑΜΠΙΤΣ!!!
  • Σας διώχνουν διακριτικά από τη σχολή, θεωρητικά γιατί ο συναγερμός που χτυπάει, χτυπάει γιατί έπεσε το ρεύμα. Σκάνε πυροσβέστες. Φωτιά-καπνός πουθενά.
Κάτω απο τη σχολή τράπεζα.
Εγω: Μαλάκα, λες να βάλαν καμια βόμβα?
Ιωσήφ: Χαχα, παίζει..
Χριστίνα: Στη σχολή? Οχι ρε αφού έπεσε το ρεύμα
Εγώ: Εσένα όποτε πέφτει το ρεύμα στο σπίτι σου, βαράει συναγερμός, σε διώχνουν και έρχονται πυροσβέστες?
Χριστίνα:.....(κοιτάει αγχωμένη το κτήριο και καταπίνει τη μπουκιά κρουασάν)
Εγώ: Ναι ρε, αμα το σκεφτείς, τώρα πρόσφατα δε βάλαν πάλι βόμβα σε τράπεζα?
Να η citibank, πίσω σου! Συνέχεια βάζουν..
Χριστίνα: Η CITIBANK ΒΑΖΕΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ??? ΓΙΑΤΙ?

Η ζωή είναι ωραία.

1 σχόλιο:

Bastard είπε...

lol lol...brains, dnd, xazomara sto kefali..