Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

one to bind them all

Αγαπητέ παντρεμένε,

Σ'ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα και σ'ευχαριστώ για την ειλικρίνεια.
Αναρωτιέμαι όμως, όταν έκανες πρόταση γάμου σ'εκείνη τη δύστυχη κοπέλα που δέχτηκε,
είχες κατα νου οτι αυτό σημαίνει κάτι τεράστιο, σημαίνει δέσμευση και αν μη τι άλλο υπόσχεση σεβασμού, εκτίμησης, αγάπης και αφοσίωσης?
Αναρωτιέμαι, άραγε, γιατί παντρεύονται οι άνθρωποι σήμερα αν ξεχνάνε τόσο εύκολα ή αν δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει πραγματικός,μοναδικός έρωτας. Πείτε με παραμυθατζού,δεν θα το αρνηθώ, πείτε με χαζή(θα την φάτε την Παναγία) αλλά νομίζω οτι στους 2 τρίτος ποτέ δεν χώρεσε..
Μη κοιτάς που ο κόσμος είναι γεμάτος από ψεύτικους, μην κοιτάς που το "απαγορευμένο" θεωρείται γλυκό.. Τόσο γλυκό όσο και το να ξερνάς τη μαυροδάφνη που ήπιες. Τόσο γλυκό.
Αναρωτιέμαι ρε πούστη μου,τι είναι αυτό που ωθεί τους ανθρώπους να είναι τόσο ανέντιμοι? Γιατί γαμώτο κάνετε σχέσεις αν δεν έχετε τις μπάλες να τις κάνετε σωστά? Γιατί γαμώτο σκέφτεστε με το πουλί σας? Γιατί όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου απ' τη στιγμή που κανείς σας δεν ξέρει τι θέλει και παίζει με τις καρδιές των άλλων που, surprise, μπορεί να ξέρουν τι θέλουν. Γιατί πρέπει να κάνετε κακό σε αυτούς που αναθεμα την ώρα και τη στιγμή,σας αγάπησαν..

Αγαπητέ παντρεμένε,
Χέστηκα για σένα αλλά εσυ με έκανες κι ένιωσα βρώμικη και αρνούμενη ευγενικά την πρότασή σου, απο μέσα μου φανταζόμουν να σε χτυπάω στον τοίχο ξανά και ξανά, να την πληρώσεις εσύ για όλα αυτά που εχω στο κεφάλι μου και με βασανίζουν τον τελευταίο καιρό όσον αφορά την αγάπη και τους ανθρώπους που τη βάζουν στα βρώμικα στόματά τους.
Αγαπητέ παντρεμένε,
μα ΦΥΣΙΚΑ σε πιστεύω οτι τελευταία δεν τα πας καλά με τη γυναίκα σου και ΦΥΣΙΚΑ δεν το λένε όλοι οι παντρεμένοι αυτό όταν θέλουν να την κερατώσουν. Είναι σχεδόν διασκεδαστικό να τους παρακολουθείς να προσπαθούν να σε πείσουν.
Γιατί άνθρωπέ μου δεν καταλαβαίνεις οτι όταν σου λεω να κόψεις τις μαλακίες και να πας σπίτι στη γυναίκα σου και να την πάρεις μια αγκαλιά μου λές να σκάσω γιατί θα με φιλίσεις και δεν με πιστεύεις οταν σου λεω οτι έτσι και πλησιάσεις θα σε αφήσω ευνούχο?
Οχι μόνο γιατί είμαι ερωτευμένη με κάποιον, οχι μόνο γιατί είμαι στον χώρο εργασίας μου και δεν σε εχω ήδη ξεφτιλήσει που με στρίμωξες, με άγγιξες χωρίς την άδειά μου και παρ'αυτά παρέμεινα ευγενική γιατί είσαι φίλος του αφεντικού που δεν έχει πάρει πρέφα τη λιμουτσιά σου. Γιατί δεν καταλαβαίνεις οτι θέλω να σε κάνω κιμά γιατί σκέφτομαι την γυναίκα που σε περιμένει στο σπίτι... Λέγεται αλληλεγγύη μάγκα παντρεμένε κι αφού εσύ την κοπέλα αυτή δεν τη σκέφτεσαι, την σκέφτομαι εγω.  Οπως θα έπρεπε να σκεφτεί η κάθε γυναίκα και θα ήθελα να σκεφτούν κι εμένα αν ο δικός μου άντρας έκανε κάτι ανάλογο.
Γιατί πιστεύω στο κάρμα και δεν θα ήθελα ποτέ να είχα κι εγώ άντρα σαν εσένα. Γιατί όσο ωραίος κι αν είσαι, παραμένεις ενας σιχαμερός πέφτουλας που δεν ξέρει να σέβεται και δεν του αξίζει σεβασμός. Και στην τελική αν έχεις προβλήματα στο γάμο σου κάνε σεξ με την γυναίκα σου και μην το ζητάς από μενα. Ούτε "να περάσουμε καλά", ούτε τίποτα.
Σίγουρα θα βρείς πολλές εκεί εξω που μετά χαράς θα πηδήξουν στο κρεβάτι μαζί σου και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα αλλά δεν ανήκω κι εγω σ'αυτές. Οπότε ΜΗΝ με ακολουθείς στο booth μου, μην με στριμώχνεις, μην σβήνεις τα φώτα και πάνω απ'ολα μην με ξαναγγίξεις,μην ξαναπλησιάσεις ούτε το λαιμό μου ούτε τα χείλη μου γιατί θα σου βάλω το τροφοδοτικό στον κώλο πριν σε στείλω πίσω στη γυναίκα σου με καινούριο τατουαζ στο μέτωπο που θα γράφει ΜΑΛΑΚΑΣ.
Ετσι, επειδή μου το'παιξες μάγκας "εγώ είμαι ξεκάθαρος κι έτσι καμιά δεν με έχει πει μαλάκα".
Ηρθε η ώρα μάλλον να στο πεί κάποιος.

Φυσικά και σε έδωσα στο αφεντικό όταν έφυγες. Φυσικά και δεν θα μ' εψηνε να το μάθει η γυναίκα σου αλλά από την άλλη ίσως χρειάζεται wake up call προτού αποκτήσει παιδάκι μαζί σου και μετά της καταστρέψεις μια για πάντα τη ζωή.. Είσαι και 30 χρονών γόμαρος, πότε πρόλαβες και την βαρέθηκες? Η μήπως σου έβαλε κανείς το πιστόλι στο κρόταφο όταν την παντρευόσουν?
Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν τα προβλήματα που προφανώς έχεις στο γάμο σου. Λύστα.
But you're fucking incapable of doing that so fuck off.
Χάνω πίστη καθε μέρα,κάθε στιγμή,κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, στους ανθρώπους.. 

 

2 σχόλια:

Basstard είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Basstard είπε...

γυναικα + μοτερακι = win :P