Κυριακή 11 Απριλίου 2010

"Μέντες"

..θα ήταν ο alternate τίτλος του "Paranormal Activity", όταν φίλοι μου, έχω να τρομοκρατηθώ τόσο από ταινία από τα 15 μου. Και αν. Και έχω δεί πολλά σκατά, τράστ μι.
Θα αποφύγω τα spoilers εδώ κι απλά θα ομολογήσω πως κάποιες σκηνές με είχαν καθηλωμένη στον καναπέ να έχω κόψει την κυκλοφορία του αίματος στο χέρι του δικού μου από το σφίξιμο. Κάποιες γαμιόλες σκηνές που επειδή ακριβώς this kinda shit really happens είναι γαμιόλες, δε φεύγουν από το κεφάλι μου μπα που να κοπανιέται ο πλανήτης όλος και κατηγορώ το κακό παρελθόν μου με τα σκαλίσματα τα παράξενα.

Imdb: -The whole film is meant to frighten you and I can assure you, it does. (Ναι, ναι so can I)
-The ending is intense for many, people in the cinema screamed at this point and it was proper screaming not nervous screaming, it was true (Dude, so was mine. Hint, I never make a sound)

-It is NOT recommended those under 15 should watch this movie. (Καλά, μας δουλεύεις?How about under 27?)

Διάβασα κάπου: "Είναι δεδομένο ότι ο Peli καταφέρνει πολλά με τα μέσα που διαθέτει και παραδίδει ένα horror movie με δυνατές στιγμές και ένα δυο ευρήματα που ενδέχεται να καταφέρουν καίρια πλήγματα στην ψυχική ηρεμία του θεατή, πλήγματα που θα κάνουν αρκετό καιρό να επουλωθούν. "

Μαλάκα δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ λέμε. Και οχι, το 20λεπτάκι που ας πούμε κοιμήθηκα όταν είναι 2ολεπτάκι με εφιάλτες από την κωλοταινία, δεν θεωρείται ύπνος.
Και ο χριστιανός που κοιμάται μέσα στο κρεβάτι έφαγε τέτοιο τράνταγμα και κοψοχόλιασμα από τα δικά μου κοψοχολιάσματα όλο το βράδυ που θα τον δικαιολογήσω αν μου φέρει τον πρωινό καφέ στο κεφάλι..
Πάω να δω παιδικά να νιώσω ασφαλής.

Συχτήρ.

5 σχόλια:

Unknown είπε...

So true. Είχα να τρομάξω τόσο από το "It" που είχα δει στην πέμπτη δημοτικού και νόμιζα ότι ο κλόουν είναι παντού. Τώρα είμαι 26 χρονών γομάρι και προσπάθησα για να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ.

Alice in fucked-up land είπε...

DmJapan..
YES!Δεν είμαι η μόνη λοιπόν..

Μπρρ..

parenthesis είπε...

Χα, μου είχε ζητησει ένας φίλος μου να την κατεβάσω, κ έτσι επ' ευκαιρίας, την είδα κι εγώ!

Βσκ, εμένα δε με τρόμαξε τόσο αυτή η ταινία. :-/ Ίσως επειδή είμαι γενικά λίγο προκατηλειμένη με τα αμερικάνικα θρίλερ... Το "it", ναι, με είχε τρομάξει πολύ περισσότερο. Όπως και το "ju-on"...

Alice in fucked-up land είπε...

Parenthesis,
νόμιζα οτι θα γέλαγα. Μου είπαν οτι θα γέλαγα..Μου είπαν ψέμματα. ΨΕΜΜΑΤΑ I TELL YOU!
:P
Και το Ju-on, creepy as hell. Όπως και το Ring, που είδα πρώτα το Αμερικάνικο μετά το Ιαπωνικό και επίσης θεωρώ (το δεύτερο) από τα πιο τρομαχτικά που έχω δεί.
Αλλά εκεί τουλάχιστον ξέρεις, θες δε θες οτι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να σου συμβεί. Σε αντίθεση με την εν λόγω παπαριά που σε κοψοχολιάζει και μόνο στη σκέψη.. Πολλά μπαμ-μπούμ στο σπίτι παιδιά μου.
Yes, όλοι έχουμε κι από μια τρομαχτική ιστορία να αφηγηθούμε..

Irene La Gamatius είπε...

Δυστυχώς έχω να πω πως απογοητεύτηκα λίγο απο την ταινία, τόσο που κοιμήθηκα κανονικά το ίδιο βράδυ. Η μόνη ταινία που "χέστηκα" πάνω μου ήταν το The Eye, είχα ασπίδα μου την κουβέρτα όλη την ώρα και δεν έλεγε να τελειώσει αχ αχ.
Τελικά είναι όλες σχεδόν ακατάλληλες για άνω των 20 (ήμουν και νεότερη γυνή τότε)..