Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

ο-οι άρωστος-οι ψυχοπαθής δολοφόνος του αθώου κι ανυπεράσπιστου σκυλάκου που συντρόφευε καθημερινά τα νεαρά παιδιά που πήγαιναν στο γυμνάσιο-λύκειο της Βάρης από την περιοχή κοντά στο Μακ Ντολναντ,όπου κι έμενε τους 2 τελευταίους μήνες που είχε βρει καταφύγιο μαζι με άλλη μια σκυλίτσα πίσω απο ένα καταστημα της λεωφ.Βάρης.
Εκεί κοντά βρέθηκε κρεμασμένο με σύρμα στη μάντρα του εγκαταλλελημένου πλέον κτηρίου των Γκούντις που συνορεύει με το βουνό. Είχε στειρωθεί πρόσφατα απο το Δήμο και ήταν αγαπητός σε όλους καθώς ήταν πολύ ήμερος και καλόβολος.
Μια κυρία τηλεφώνησε στο Δημαρχείο το πρωί (30-10-09) και μεταβήκαμε στο σημείο με την υπεύθυνη δημοτική υπάλληλο για το προγραμμα προστασίας των αδεσπότων παιρνοντας μαζί μας πρώτες βοήθειες νομίζοντας οτι πρόκειται για τραυματισμένο σκυλί κι εκεί διαπιστώσαμε ότι ήταν νεκρό αφού είχε κρεμαστεί από το προηγούμενο βράδυ με σύρμα έχοντας κάνει γερή θηλιά που μόνο με τανάλια μπορέσαμε να κόψουμε!
Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζειή είδε ύποπτες κινήσεις το βράδυ στις 29-10-09 στον προαύλιο χώρο του πρώην Γκούντις να ενημερώσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή το Δήμο ή το τηλ.6937145280.
Θα δοθεί γερή αμοιβή για αποτελεσματικές πληροφορίες.
Η Αποτρόπαια και πρωτοφανής αυτή πράξη μας συνθλίβει και μας ντροπιάζει όλους,θέλουμε τη σύλληψη και τιμωρία τους!
Δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα τόσο επικίνδυνα άτομα.



Από την Λίζα

ΠΟΥΣΤΗ σκατάνθρωπε που να μη σώσεις ρε ποτέ να δείς άσπρη μέρα!

ΑΡΧΙΔΙ.

Όποιος το'χει και μπορεί, θα πάμε για αφισοκολλήσεις στη περιοχή.

Α, just for the record, τσέκ δίς my loves..

3 σχόλια:

Chris είπε...

Πραγματικά ανατρίχιασα. Δεν αντέχω ούτε να πατήσω τα λινκς

Alice in fucked-up land είπε...

Μη φοβάσαι το λινκ, Στάλφ, για καλό είναι και προς ενημέρωση για το τι μπορούμε να κάνουμε σε περιπτώσεις κακομεταχείρησης ζώων. :)

Basstard είπε...

eeeee re "1984" pou thelete wres wres...skoupidia...